Bibliotekernes digitale musiktjeneste søger kunstnere og skribenter

Bibzoom World er en del af den danske musiktjeneste Bibzoom og World redaktionen søger lige nu bidragsydere – kulturinteresserede, musikere, forfattere og filmskabere – meget gerne med en flerkulturel baggrund, der har lyst til at bidrage med indhold til World.
Vi vil meget gerne profilere og støtte upcoming kunstnere og vi søger også folk, der kan skrive film- og musikanmeldelser, artikler, lave podcasts, videocasts og lignende.

På Bibzoom World har vi musik fra hele verden og film på forskellige sprog, blandt andet arabisk, persisk, bosnisk, kroatisk, serbisk, urdu, panjabi, hindi og Tamil. Bibzoom World er både et tilbud til alle med en flerkulturel baggrund og til alle som interesserer sig for musik, film og kultur fra andre lande.

Vi håber, at BazArts kunstnere kan hjælpe os i form af artikler, spillelister, filmanmeldelser m.m.

Vi er også interesserede i portrætter og artikler om kunstnere, aktuelle koncerter, bogudgivelser og arrangementer.

Bibzoom World er en glimrende platform til at nå ud til publikum og vi vil gerne hjælpe til med formidlingen.

Vi søger også skribenter der er eksperter på forskellige genrer inden for verdensmusik, mellemøstlig eller asiatisk musik.

Skriv til worldredaktionen@bibzoom.dk hvis du er interesseret. Så kontakter vi dig med henblik på et samarbejde.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe til Susanne Bodil Hodges, World redaktør, på 4473 4615.

Om Bibzoom:
Bibzoom tilbyder musik i alle genrer: populært og alternativt, nyt og ældre, kendt som ukendt. Vi tilbyder i øjeblikket mere end 10. millioner musiktracks til fri benyttelse for vores brugere. Musikken i Bibzoom er stillet til rådighed med tilladelse fra KODA og NCB.

Bibzooms Musik Redaktion opdaterer løbende med nyheder, anmeldelser og guides til kunstnere, genrer, festivaler og dit lokale musikmiljø. I samarbejde med diverse danske festivaler har Musik Redaktionen lavet lytteguides med direkte links til musikken på Bibzoom, samt introduktioner til forskellige musikgenrer.

Det redaktionelle indhold er produceret af et landsdækkende redaktion, der består af danske musikbibliotekarer.

World Redaktionen byder også på anmeldelser, artikler og nyheder produceret af redaktionens sprogkonsulenter, samt en række af vores eksterne samarbejdspartnere. Redaktionen sidder til dagligt på BiblioteksCenter for Integration (SBCI).

Flere nyheder ...