bazART.dkFORSIDE
OM BAZART
ART-TO DO!
KONTAKT
NYHEDER
Hjælp til søgning
Find en kunstner i databasen
Leroy Collins

Sanger, komponist, skuespiller

Leroy Collins har sunget og optrådt med bl.a. The Four Tops, Platters, George Mc, Cray, Finn Nørbygård, Hanne Boel, Allan Mortensen, Thomas Helmig, Søs Fenger, Bo Stieff, Poul Halberg og Bob Rickets.

Leroy har også været indehaver af egen danse-, motions-, og karateskole i København. Han har pt musikgrupperne, One To Four og Now & Then.

Udgivelser

2007: Udgav singlen: ”I'm the julemand”.
2006: Underholdte på Dansk Folkeparti's 10 års jubilæum.
2004: Koncerter i Norge med orkesteret Expressen.
2003: Tour i Spanien med The Four Tops.
2003: Forsanger i det Svenske orkester Lalas.
2003: Koncerter på cruisetogtskibet Aida Vita.

Arrangementer:

Filmskuespiller:
Carribean by night, Grenada
Covergirl (rapportpigen), DK

Skuespiller:
Gladsaxeteater, en sæson
Ungdomsteater, to sæsoner

Kontakt information

Leroy Collins
Sølvgade 85 a, 4. tv.
1307 København K

Telefon: 3393 5900
Mobil: 2874 2454
E-Mail: leroythesinger@yahoo.dk
Alternativ E-mail: leroycollins@post.3.dk

Uddannelse: Skuespiller, autopladesmed
Oprindelsesland: Trinidad
Fødselsår 1947
Boet i Danmark siden 1970

Anbefaling

Anmeldelse af cd'en

Beskrivelse: Leroy Collins, som oprindelig stammer fra Trinidad og har boet i Danmark siden 1970, har med ”Here I Am” begået sin 4. udgivelse. Har pt. musikgrupperne, One To Four og Now & Then og har tidligere sunget og optrådt med bl.a. The Four Tops, Platters, George Mc, Cray, Finn Nørbygård, Hanne Boel, Allan Mortensen, Thomas Helmig, Søs Fenger, Bo Stieff, Poul Halberg og Bob Rickets. Udover at være noget ved musikken er Collins uddannet skuespiller og autopladesmed og har været indehaver af egen danse-, motions-, og karateskole i København.

Anmeldelse: Collins har selv skrevet og produceret pladens 12 numre. ”Here I am”, er ifølge Collins, skrevet med baggrund i hans gode og dårlige oplevelser gennem livet, hans kærlighed til musik og håbet om fred i verden og så kærligheden til kvinden der gør hans liv værd at leve; Shari. Kærlighedens lykke og kvaler er et gennemgående tema for de fleste af pladens tekster. Meget inderlige tekster som dog får et ironisk modspil, når Collins beretter om glæden ved at have et æsel frem for en bil, en hyldest til den co2 afgifts- og reparationsfrie transportform – og ”Jeg er så glad for Donkey, det er som om at være gift”, ja tanken må være, om æslet ikke giver én færre kvaler end det at have en kvinde ved sin side. Så er det godt at Collins har fundet sin Shari.


Pladens musikalske udtryk må være rocket, rytmisk easy listening og en lille rundtur i latinske rytmer. Det sidste nummer ”Donkey” kan vel lidt friskt beskrives som dansk/engelsk trucker-country og det må siges at være pladens oplagte sing along kuriositet. Nummeret er også set som bobler på dansktoplisten i marts måned. ”Tomorrow” er klart pladens bedste sjælevarmer. På ”Gimme some loving” og ”Girl” bliver der leget med Chers efterhånden hyppigt anvendte ”sang i tønde” lyd. Begge sange ville dog have haft bedre af at undvære det lydindtryk og stemmelejet er lige højt nok. Flere af numrene inspirerer til dancing moves bl.a. Boogie Rocking.
Lidt overraskende at der er noget Gnarks Barkley genkendeligt over nummeret ”I am Santa Claus” som er 80´er disco med krydring af rap.

En glad og noget rørstrømsk skive som bestemt ikke gør én i dårligt humør på en regnfuld sommerdag. .

Sted: Pladen er udgivet november 2006 Blue Basic Music, Copenhagen D
Anbefalet af Tina Hellum

Oprettet: 2007-06-29 14:59:07

 

.
Tilbage
Opret profil     Her du rettelser til din profil      Opret anbefaling      Arrangøreres anbefalinger