3 tips til at spare penge på flybilletter

Vil du gerne snart ud at flyve igen, men er du træt af at betale alt for meget for dine billetter, er der heldigvis noget, du kan gøre ved det. Det behøver nemlig slet ikke at være så dyrt at flyve. Det handler bare om at finde sine billetter på den helt rette måde, og så kan du ende med at spare op til mange tusinde kroner på dine flybilletter fremover.

Uanset hvor du skal flyve hen, er det altid en god idé at gøre brug af disse tips, så du kan være sikker på, at du finder der billigste flybilletter overhovedet. Hvorfor give 5.000 kroner for en flybillet, når du måske kan finde en til 1.000 kroner i stedet for?

Vælg discount flyselskaber

For det første er det klogt at vælge at bruge et af de mange discount flyselskaber, vi har her i Europa. Der er en lang række af dem, der også har mange afgange fra Danmark, så det er ikke svært at finde en lavpris afgang fra CPH eller Billund til en af de mange destinationer i Europa.

Hvis du ikke er sikker på, hvilke selskaber der går under betegnelsen lavpris, kan det bl.a. være RyanAir, EasyJet, Vueling og Norwegian. Med disse fire selskaber har du gode chancer for at komme ud at flyve til en meget skarp pris næste gang.

Sammenlign flere datoer for at finde bedste pris

Så kan det også være godt at være åben og fleksibel, når det kommer til datoerne for din rejse. For der kan nemlig være mange penge at hente ved at flytte din rejse en dag den ene eller den anden vej.

Har du fundet et par flybilletter en torsdag, kan det være, at du kan få dem til den halve pris, hvis du flyver dagen efter i stedet for. Derfor er det altid godt med et fleksibelt skema, når du gerne vil ud at rejse, da det kan ende med at spare dig rigtig mange penge.

Rejs til de mindre lufthavne

Sidst, men absolut ikke mindst, er det også en god idé at kigge efter afgange til de mindre lufthavne rundt omkring i Europa, da de som regel er meget billigere at flyve til. Det har f.eks. altid været meget billigere at flyve til Luton eller Stansted ved London, end det er at flyve til Gatwick eller Heathrow.

Der er også mange andre af de europæiske storbyer, der har nogle mindre og billigere lufthavne lige uden for byen. Så husk altid at tjekke op på afgange til alternative lufthavne, når du skal flyve så billigt som muligt. Der er tit tale om travle lufthavne alligevel, så du skal ikke være bange for, at du ikke kan finde nem transport ind til byens centrum.

Læs mere om Casio G-Shock herreur.