Hvad er et kviklån?

Et kviklån er et hurtigt online lån, som giver dig mulighed for at låne penge til lige netop det, du har lyst til. Der er som regel meget få krav, du skal leve op til for at få dig et kviklån, og du kan ansøge om lånet på bare et øjeblik, uanset om du sidder på din mobil, PC eller tablet. Så længe du bare har adgang til nettet, kan du klikke dig ind til en udbyder af kviklån og ansøge om at få dig et lån.

Kviklån kan være af mange forskellige størrelser. Der er både de helt små kviklån på 100 kroner og opefter, og så er de større kviklån, som kan være på helt op imod 100.000 kroner eller sågar derover. Kviklånet er perfekt for dig, der hurtigt har brug for nogle penge, men som ikke har behov for at skulle en tur i banken og snakke med din bankrådgiver for at få lov til at låne. Når du bruger et kviklån, skal du ikke snakke med en eneste person undervejs, og der bliver ikke stillet et eneste spørgsmål til, hvad du vil bruge pengene på. Derfor er der mange, der foretrækker at bruge kviklån, når de skal låne penge.

Før i tiden var kviklånet nok mere kendt som SMS-lån, men da det efterhånden er slut med at låne via SMS, og det i stedet er blevet gjort almindeligt at låne via internettet, er det forhenværende SMS-lån nu blevet til kviklån i stedet for. Derudover er kviklånet også kendt for at have lidt højere renter, end du får på så mange andre lån, men det er også muligt at finde kviklån, hvor renterne er til at overkomme, og hvor ÅOP på lånet er til at have med at gøre. Så du kan sagtens tage dig et kviklån uden at betale enorme renter.