Sådan sparer du penge når du er i supermarkedet

Er du træt af at bruge for mange penge i supermarkedet, hver eneste gang du er ude at handle ind, og vil du gerne skære ned på dine udgifter, kan det være en god idé at læse med her. For her kommer vi nemlig med en række tips til, hvordan du kan komme i gang med at spare penge, når du handler ind på daglig basis.

Find rullegardin med motor her.

Gå efter supermarkedets egne mærker

Det første tip er at gå efter supermarkedets egne mærker. Et supermarked har jo mange forskellige brands og produkter på hylderne, men det er klart deres egne mærker, der står til den laveste pris. Så når du fx er i Rema1000 og handler ind, kan det altid være en god ide at gå efter produkter, der har deres eget Rema1000 mærke på sig, da det ofte er her, du får mest for pengene. Og det samme kan gøre sig gældende i mange andre kæder, hvor butikkens egne brands bare hedder noget andet. Det kan være Budget, Vores, Coop eller lignende.

Køb flotte og billige mørklægningsgardiner her.

Undgå impulskøb ved kassen

Derudover er det jo også meget vigtigt at tænke over, hvad du går og putter i din kurv. For det kan jo være, at du fx tit lige smider noget mere på båndet, når du står oppe ved kassen og venter på, at det bliver din tur i køen. En god måde at spare penge på, når du handler ind, er at undgå at vælge alle disse impulskøb. Der kan tit lige ryge for 20-30 kroner ekstra i kurven, og det kan altså hurtigt løbe op på en måned, hvis du gør det hver eneste dag.

Tjek efter tilbud inden du tager hjemmefra

Sidst, men absolut ikke mindst, er det også godt at tjekke efter tilbud, inden du tager hjemmefra. Det kan være en god ide at læse de forskellige tilbudsaviser igennem fra de forskellige supermarkeder, så du kan finde ud af, hvor du skal købe hvad. Mangler du fx rugbrød, er det godt at købe det der, hvor det er på tilbud. Og hvorfor betale den fulde pris for toiletpapiret, når du kan få det til halv pris i en anden butik? Gør du dette til en ny vane, kan du hurtigt barbere en stor del af dine månedlige udgifter til dagligvarer markant ned.