Disse er de mest handlede aktier i august 2022

August måned er typisk en langsom for aktiemarkedet. Men det betyder ikke, at der ikke er nogen aktier, der er værd at handle. Vælg den billige investeringsaktie med 0 kommission her på aktieskole.com/nordnet-indeksfonde

 

Faktisk er nogle af de mest handlede aktier i august faktisk nogle af de bedste resultater hidtil i år.

 

Her er de fem mest handlede aktier i august:

 

  1. Apple Inc. (AAPL)

 

Apple er den mest handlede aktie i august, og den er ikke engang tæt på. Selskabets aktier har været på rivning i år og steget mere end 60%.

 

Og det er ikke kun Apples aktiekurs, der gør investorerne begejstrede. Virksomheden er også klar til at lancere en ny serie af iPhone-modeller senere i år, som kan drive endnu mere vækst.

 

  1. Amazon.com, Inc. (AMZN)

 

Amazon er den næstmest handlede aktie i august. Selskabets aktier har også været på rivning i år og steg næsten 50%.

 

Og ligesom Apple forbereder Amazon sig også på at lancere en ny serie af produkter senere i år. Virksomheden forventes at afsløre en ny serie af Echo-smarthøjttalere og andre enheder ved en begivenhed i september.

 

  1. Facebook, Inc. (FB)

 

Facebook er den tredjemest handlede aktie i august. Den sociale mediegigants aktier er steget mere end 30% i år, da virksomheden fortsætter med at vokse sin brugerbase og annonceforretning.

 

Og Facebook er ikke færdig med at vokse endnu. Virksomheden forventes at lancere en ny serie af produkter og tjenester på sin årlige udviklerkonference senere på måneden.

 

Det er de mest handlede aktier i august. Hvis du leder efter aktier at købe, er disse nogle af de bedste resultater hidtil i år.