Find bogreolen til dit hjem

Hvis d u er i tvivl om, hvilken bogreol du skal vælge til de hjem, så læs med her. Vi har nemlig fundet 6 forskellige bogreoler der kan passe ind i dit hjem. Alle reolerne herunder kan fås hos BOBO samt mange andre.

Minimalistisk

Hvis du er en person der gerne vil have der er luft på hylderne og dermed, at de ikke er overfyldte, vil denne bogreol, fra Act Nordic, passe godt ind i dit hjem. Her får du en reol med mulighed for at pynte lige som du ønsker, da hylderne har forskellige størrelser både i højden, men også i bredden. Bogreolen har et stilrent design og vil derfor passe i de fleste hjem, både i stue, kontor, hobbyrummet eller hvor man gerne vil have den. Hos BOBO kan man få denne slags reoler i flere størrelser så du selv kan sætte dem sammen, for at få flere højder ind eller køre den samme stil igennem hele huset.

 ACT NORDIC Newcastle bogreol, m. 3 hylder – sort metal – 1.069 DKK

Genbrug

Her er bogreolen til dig der går op i genbrug og gerne vil passe på vores natur. Denne bogreol, fra Creative Collection, er lavet af genbrugstræ, hvilket gør at den har et helt unikt look, da disse reoler vil variere i udseende. Derudover får du et træmøbel ind i huset som er med til at give liv og sjæl til rummet.

CREATIVE COLLECTION Duke bogreol – natur genanvendt træ – 6.679 DKK

Design selv

Hvis du godt kan lide at sætte dit eget præ på designet og dermed ikke have noget alle andre har vil disse puzzle-reoler, fra NocNoi, passe godt til dit hjem. Her får du nemlig muligheden for selv at sammensætte din reol som du ønsker. Derudover kan få skuffer og forskellige størrelser af reolen hos BOBO, så du kan få noget mere variation ind, hvis det er ønsket.

NOCNOI Puzzle kvadratisk reol, m. 1 rum – massiv olieret valnøddetræ (36×36) – 875 DKK

Simpelt men funktionelt

Her er reolen til dig der gerne vil have muligheden for at sætte ting ind i skabe og væk fra hylderne, men stadig have det samlet med nogle ting der står fremme. Denne reol, fra Unique Furniture, vil passe godt ind i et kontor, hvor man måske har nogle mapper man gerne vil have væk, men stadig have nogle få ting lige ved hånden. Derudover kan du også hos BOBO få både skriveborde og sideborde i samme serie så det hele kan passe sammen.

UNIQUE FURNITURE Rivoli reol, m. 2 låger – røget egetræsfiner/eg og sort metal – 5.579 DKK

Under trappen

Hvis du har en trappe i gangen eller et andet sted i huset, og du måske synes det kan være svært at finde ud af hvad du skal bruge pladsen underneden trappen til, ville denne reol, fra NocNoi,, være et godt bud. Denne reol er nemlig formet som en trekant og passer derfor perfekt under en trappe. Derudover kan du også bruge reolen ovenpå, hvor du måske har skråvægge der gør du ikke kan stille en helt almindelig firkantede reol op, uden den tager for meget plads og du dermed ender med et hjørne du ikke ved, hvad du skal gøre med. Du kan hos BOBO også få tilbehør til disse reoler så du kan få skuffer inde i reolen samt have hylderne.

NOCNOI Puzzle asymmetrisk reol, m. 6 rum – massivt olieret eg (104×104) – 2.195 DKK

Maget plads

Er du en der elsker at læse bøger og har en hel masse, men ikke har fundet noget, hvor alle bøgerne kan stå samlet og stadig se godt ud, så er reolen her måske noget for dig. Denne Megosa Maxi reol er ikke mere end 23 cm dyb og har 24 hylder, hvilket gør den perfekt til dine romaner. Reolen i sig selv er meget enkelt, hvilket gør den ikke fylder særlig meget, men stadig er praktisk til at spille mange små ting eller alle end bøger så forskellige møder.

Megosa Maxi reol, m. 24 hylder – hvid træ – 1.779 DKK